Wednesday, December 8, 2010

SS............

salam. tgh bosan2, terpikir plak nak upload logo2 nie.. mcm best jer.. huhu. saya ni sebenarnya suka dan minat sgt nak design2 mcm nie. edit gambar ke. tapi setakat ni biasa2 saje.. sebab saya belajr sendiri je guna photoshop.. main klik2. memang best..

so kat sini saya nak tunjuk la skit, hasil yang pernah saya buat. LOGO. Boleh lah nak bagi komen skit2 yg mana cantik, yg mana x cantik.. saya terima seadanya,, haha..
 
1. logo i-medik (saya buat logo ni sebab nak antar contest la cadangannya..) tengok i-medik.org. tapi malas nak abiskan. tak reti nak hurai motif logo nie.. haha.. biasa la.. buat syok2.. ok x??
 

 
logo 2 - yang ni logo bdmkist. bentuk pintu masjid. mcm lwak jer. ok la tu.. tapi sekarang bdmkist dah ada logo baru.. sahabat, habibullah yang buat.. dia punya lagi cantik. hehe. try tengok bdmkist.blogspot.com

 
logo 3 - yg ni plak logo sya reka untuk PTC. Sahabat saya mintak buat. Ustaz Firdaus Abu. Tapi xtaw la skrg dia guna ke x logo ni.. haha. ok? mcm x ok jer.. hehe

 
logo 4 - logo? mcm bukan logo jer. haha. ntahla.. tapi yg ni buat untuk klinik kist.. saja2 buat. simple je kan.. tgk ah rasanya nak reka lain.. bg nampak komersial skit kan.. 

ok tu je la.. lepas ni rasanya nak letak plak gamabr2 yang saya pernah edit.. wassalaaaaaam..

10 comments:

yangyuyu said...

kreatif le awak:)

Hafizul Amin said...

tkasih.. biase2 sajer..

Ahmad Mujahid said...

salam awk bleh tlong sy x ???

Hafizul Amin said...

ya. kenapa mujahid?? ada apa yg boleh saya tolong??

.:: Zul ::. said...

lawa2..nta pon dh pakar..nk blajaq pa nya.. :)

Anonymous said...

Assalamu'alaikum~

Saya suka logo i-Medik tu. :)

Saya Laa Dia said...

Assalamu'alaikum~

Saya suka logo i-Medik tu. :)

Anonymous said...

Besar, saya menemukan apa yang saya 'lookin telah berlangsung selama

Ahmad Mujahid said...

tlong wat kan banner utk kelab al-abrar

Balqis said...

Alhamdulillah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails