Wednesday, November 23, 2011

Promosi banner 1x1 RM 2 ajer!!!

Assalamualaikum WBT.

Ini adalah promosi terbaru daripada IlhamZahrah Printing. (Syarikat printing saya) -_-

Klik - http://ilhamzahrah-biz.blogspot.com

Banner dan Streamer - RM 2 sahaja untuk saiz 1x1 kaki.!!! MURAH NIE!!!

Boleh buat sebagai banner jemputan kahwin, pengiklanan, publisiti program, dan lain-lain lagi!!!

Klik gambar untuk ke laman web ilhamzahrah.... :-)

 


Klik di sini juga untuk melihat produk-produk lain daripada IlhamZahrah Printing...

FANPAGE ILHAMZAHRAH

Sekian sahaja iklan daripada saya hari ni.. :-

Akhir Kata - Majulah Sukan Untuk Negara..

p/s - Hitam Kuning Hitam Kuning Hitam Kuning!!! Go TIGERS!!! Go TIGERS!!!
hehe.. semangat bola nie...

Saturday, November 12, 2011

Berkomunikasi dengan Allah? Ya Allah, izinkan kami bernafas lagi.....

Salam.

Alhamdulillah.. Ya Allah, izinkan hamba menulis blog ini agar menjadi manfaat kepada diriku dan orang lain juga.. Klu Engkau tidak memberi izin, hamba tidak akan dapat bernafas pun hari ni,, tak dapat makan pun hari ni, tak dapat melihat pun hari ni.

Saudara saudari pembaca, kawan2, moga-moga hidup kita diberkati Allah hari ini..

Semalam masa bersembang-sembang dengan mak mengenai Allah, mak tunjukkan satu buku, bertajuk JIWA POSITIF HIDUP BERTUHAN.

buku ni ditulis oleh Ustaz Fuad Latip. Boleh bukak link ini.. http://www.fuadlatip.com/v1

dan buku tu pun boleh di download dengan percuma.. Best buku ni, walaupun baru baca dalam 10 mukasurat sahaja...

Beliau cerita mengenai JIWA SUPER - pada muqaddimah. (VOL 1)

Apakah jiwa super? Sentiasa berkomunikasi dengan Allah.. Doa adalah antara cara2 berkomunikasi dengan Allah. Ada banyak lagi cara.

Satu perumpamaan yang membuatkan saya TERFIKIR sangat-sangat ialah : Bayangkan kita nak gunakan barang kawan kita ataupun nak pinjam barang, kita mestilah minta izin kat kawan kita tu. "Min, nak pinjam baldi jap, nak basuh baju" ----- contoh :D

Begitu juga dengan Allah, Allah pinjamkan kita udara- Kita kena minta izin kat Allah kita nak pinjam untuk bernafas...

TAPI..

pernahkah kita minta izin dengan Allah untuk membuat segala perkara.. klu doa tu mungkin selalu kita buat, tapi doa dan mintak izin adalah perkara yang berbeza.!!  KURANG AJAR nya kita tak mintak kebenaran Allah untuk guna air Allah...

Setiap barang Allah punya..!!!

Astaghfirullah... Subhanallah... ''memang sangat terkesan dengan muqaddimah ustaz ni"....

Wallahua'lam.. sambunglah baca dengan klik di sini... dan download e-book beliau..

http://www.fuadlatip.com/v1/

Wassalam... :-) ya Allah, ampunkan dosa kami ya Allah..... kami banyak berdosa padaMu ya Allah...

p/s : KLIK JUGA DI SINI... : PRA SEKOLAH PERCUMA UNTUK ANAK-ANAK??

Thursday, November 10, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha 1432 H

Asalamualaikum WBT.

huh.. dah lama betol xupdate blog.. (gunA broadband lebih hebat!!)

:D

Sibuk lah katakan... Diploma PPP pun nak habis dah nih.. huhu..

Kepada kawan2 kelas, harap2 semua dah settle pasal kerja2 dan assignment, HSR dll di kolej.. Kita nak habis dah nih...

Jugak kepada saudara saudari sepupu sepapat Amin, Amin harap semua dlm keadaan ceria selalu..!!

Hari ni 10hb 11. Esok 11.11.11. Memang cantik tarikh tu.. Moga2 Allah berikan rahmat dan hidayahNya kepada kita semua..!! Sebut AMIIIN!!!  Amiiiin.... :-)

Di kesempatan ini, saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha.. Maaf Zahir dan Batin.. walaupun raya dah habis 4 hari semalam... hehe.. ^-^ (terlambat ucap pun ucap jugak kan? hehe)

Ok lah.. tu saja..

Wallalhua'lam...

p/s : Saya buat Bisnes Printing... baru lancar Hari Raya pertama...
     : Klu ada kawan2 yang nak kahwin ke, boleh la buat kad kahwin kad saya.. Harga member2 boleh kira lah.. huhu!!
     : ni link fanpage di facebook.. LIKE yer!!!
     : http://www.facebook.com/ilhamzahrahprinting
P/s : KLIK sini juga... Percuma untuk anak-anak

Your Printing World

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails