Thursday, November 10, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha 1432 H

Asalamualaikum WBT.

huh.. dah lama betol xupdate blog.. (gunA broadband lebih hebat!!)

:D

Sibuk lah katakan... Diploma PPP pun nak habis dah nih.. huhu..

Kepada kawan2 kelas, harap2 semua dah settle pasal kerja2 dan assignment, HSR dll di kolej.. Kita nak habis dah nih...

Jugak kepada saudara saudari sepupu sepapat Amin, Amin harap semua dlm keadaan ceria selalu..!!

Hari ni 10hb 11. Esok 11.11.11. Memang cantik tarikh tu.. Moga2 Allah berikan rahmat dan hidayahNya kepada kita semua..!! Sebut AMIIIN!!!  Amiiiin.... :-)

Di kesempatan ini, saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha.. Maaf Zahir dan Batin.. walaupun raya dah habis 4 hari semalam... hehe.. ^-^ (terlambat ucap pun ucap jugak kan? hehe)

Ok lah.. tu saja..

Wallalhua'lam...

p/s : Saya buat Bisnes Printing... baru lancar Hari Raya pertama...
     : Klu ada kawan2 yang nak kahwin ke, boleh la buat kad kahwin kad saya.. Harga member2 boleh kira lah.. huhu!!
     : ni link fanpage di facebook.. LIKE yer!!!
     : http://www.facebook.com/ilhamzahrahprinting
P/s : KLIK sini juga... Percuma untuk anak-anak

Your Printing World

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails