Monday, January 26, 2015

Peranan Penolong Pegawai Perubatan

Assalam semua!

Alhamdulillah..

haa..- selalu saya cek blog ni, ada je yang dok cari pasal PERANAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN.

dan ada juga kadang2 kawan2 email pada saya bertanyakan Tips2 lulus temuduga Separa Perubatan.

ok, di sini saya berikan POINT PENTING >peranan yang selalu dimainkan oleh PPP.. :D

1- Curative
2- Preventive
3- Promotive
4- Rehabilitative

Tu je.

EMPAT POINT SAHAJA!

Boleh ingat tak>?

Klu penemuduga tanya - jawab ni je ok. hehe.

LoL.

Saje jer. - ada penerangannya tu..

Nanti ada masa saya sambung lagi ok..

dadaa.. :D
Wassalam..

>> ni link - ebook untuk LULUS Temuduga Separa Perubatan.
>> Korang boleh try tengok ok..
>> Sangat mudah..

klik je
http://www.ashadee.net/go/51233/myilhamz






Blog Amin - myilhamz 2015

Assalam semua.
Hi semua.

Kini 2015.

Saya masih di sini. :D
Alhamdulillah..

Rasa macam nak update blog ni. hampir setahun tak terusik..

Aktif online di FB sahaja. :D

dan masih bekerja. (Penolong Pegawai Perubatan)

Ok.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails