Monday, January 26, 2015

Peranan Penolong Pegawai Perubatan

Assalam semua!

Alhamdulillah..

haa..- selalu saya cek blog ni, ada je yang dok cari pasal PERANAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN.

dan ada juga kadang2 kawan2 email pada saya bertanyakan Tips2 lulus temuduga Separa Perubatan.

ok, di sini saya berikan POINT PENTING >peranan yang selalu dimainkan oleh PPP.. :D

1- Curative
2- Preventive
3- Promotive
4- Rehabilitative

Tu je.

EMPAT POINT SAHAJA!

Boleh ingat tak>?

Klu penemuduga tanya - jawab ni je ok. hehe.

LoL.

Saje jer. - ada penerangannya tu..

Nanti ada masa saya sambung lagi ok..

dadaa.. :D
Wassalam..

>> ni link - ebook untuk LULUS Temuduga Separa Perubatan.
>> Korang boleh try tengok ok..
>> Sangat mudah..

klik je
http://www.ashadee.net/go/51233/myilhamz






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails