Thursday, September 15, 2011

Cara buat duit melalui Says.my

Assalamalaikum.

Semudah membuat air oren, secantik bunga dihias, sesedap air milo beng.

Apa aku merepek nih.. haha..

Ok. Hari ni saya nak share dengan anda bagaimana nak buat duit melalui Says.my. Mesti ramai yang dah tahu pasal benda ni.. Mungkin juga masih ada lagi yang tak tahu pasal ni.. So, saya share laah...

Ni buka buat duit haram ke apa, tapi ni cara orang buat duit mudah sekarang ni dengan teknologi ICT, internet ni. huh. dahsyat betul. Caranya mudah je, benda ni kita hanya share kempen-kempen yang diorang buat dalam says ni..
@ mudah nak faham kita tolong promosikan kempen diorg..
@ tolong iklankan iklan diorang.
Jadi kita akan dibayar bagi setiap klik ataupun pendaftran dari kawan-kawan anda.

mudah je kan. kita hanya Share kempen di FACEBOOK
@ Tweet di TWITTER

Daftarlah sekarang dan buat duit melalui says.my sekarang!!!

Klik kat sini (says.my)

Sekian. Wassalam..


p/s : klu nak faham lagi, bleh search dkt Google... "cara buat duit melalui says.my" atau lain2.. hehe..

baca juga ni, lagi banyak bleh buat duit.. klik.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails