Monday, December 7, 2009

WAYANG

hm.. nak sambung skit lagi...

bila on9 tgk blog ni tadi ada sorang sahabat ni (guest) yang shout kat shoutmix, beliau suruh tgk link yang beliau letak... terus saya baca link tersebut.. mmg saya terasa...

y sebenarnya mmg saya x tgk wayang.. masa aritu kat mid valley, dgn kawan2 semua nak tgk wayang... tanpa berfikir panjang, saya turut menyertai mereka... ni kali kedua tgk wayang..
filem yang kami tgk '2012', mula pukul 6 petang habis kul 8.30 malam...

nak xnak saya join skali sebab kami suma solat jamak masa tu.. tapi masa tgk wayang tu, mak saya msg, jgn tengok wayang taw!!!,
aduh mmg terkena... kakak saya bagitaw mak...
,masa tu dah sekerat cerita, kul 7.. mak msg lagi suruh keluar g solat magrib dulu, pastu masuk balik...
dgn rasa bersalah dan nak dengar cakap mak, terus saya keluar dari wayang meninggalkan cerita tu dgn kwn2 y len... terus carik surau dan solat....
allahuakbar, mmg rasa bersalah mak msg mcm tu masa kat dalam wayang tuh... pas solat dah x masuk balik dah wayang tu.. malas lah...

bila tgk link pasal wayang tadi, mmg betul lah, hukum wayang ni... klu nka tahu baca sdr lah... hehe. tapi antaranya yang saya baca ialah wayang ni klu nak tgk, msti ada syarat2 dia... baru boleh....
hm.

Ya Allah, ampunkanlah dosa2 ku Ya Allah.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails