Sunday, May 29, 2011

Score A Programme - Cara Belajar Terhebat Masa Kini

Salam... Selamat sejahtera dan salam 1 Malaysia, 1 Ummah!!!

Pada hari ini, saya ingin berkongsi mengenai Score A Programme..

Dari tahun 1999 lagi.... (memang dah lama ada)

Anda tahu apa itu S.A.P?

S.A.P merupakan satu sistem pembelajaran pelajar Tahun 1 - Tingkatan 5,- secara ONLINE yang pertama di Malaysia.. Tiada syarikat lain yang mengeluarkan program seperti ini kerana Score A telah mendapatkan kebenaran dan pelancaran daripada Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) sendiri. Layari atau klik www.scorea.com untuk melihat sendiri program yang boleh membantu pelajar zaman ini untuk belajar dan skor di dalam peperiksaan dengan lebih mudah dan hebat!!!

Anda boleh mencuba sendiri dengan klik DEMO ONLINE dan masukkan Distributor ID saya : aminhebat

 Ciri-ciri Istimewa Score A Programme

Apabila pelajar menggunakan Score A ni, mereka mempunyai DUA pilihan untuk belajar dengan buat latihan soalan (OUTPUT) ataupun mempelajari subjek atau tajuk baru (INPUT) dengan bantuan ciri-ciri yang sangat istimewa dan tidak membosankan seperti animasi, power point presentation dan lain-lain lagi.

 

Jadi, sekarang saya akan senaraikan sedikit sebanyak ciri-ciri istimewa ULTIMATE OUTPUT LEARNING  iaitu Examination Hall di dalam Score A Programme nie..

1. e-TOPIC - buat latihan ikut topik, silibus sekolah KPM
2. e-SCHEME - ada skema jawapan skali
3. e-NOTES - ada capaian nota ringkas dan mudah bila nak jawab soalan, xingat fakta
3. e-ASSESSMENT - pelajar kena jawab ikut level, Mudah-Sederhana-Susah
4. e-TRIAL EXAM - set soalan percubaan, ada banyak set
5. e-PAST YEAR EXAM - set soalan peperiksaan sebenar UPSR, PMR dan SPM dari tahun 1993-terkini
6. e-DICTIONARY - pelajar boleh rujuk kamus dari Pusat Rujukan Persuratan Melayu (DBP) untuk melihat maksud perkataan BM/BI yang xfaham..

Memang best Score A nie. Sekiranya masa saya sekolah dulu ada mesti saya dah guna dah... Anda mesti langgan Score A ni untuk anak2/adik anda kerana inilah cara mereka belajar masa kini...

Dalam INTERACTIVE INPUT LEARNING pulak, iaitu Score A i-Teacher, pelajar akan belajar dengan cara yang seronok dan tidak membosankan...

Ciri-ciri yang ada :

-Guru AVATAR yang boleh berkomunikasi apabila kita tanyakan soalan kepadanya..
-Nota yang berwarna-warni - pelajar mudah ingat
-Power Point Presentation- siap ada suara lagi..
-Animasi- ilustrasi kartun animasi untuk memahami sesuatu tajuk yang kompleks seperti subjek Sains dan Biology
-Kuiz - Soalan kuiz pun ada untuk menilai kefahaman pelajar
-Rujukan Kamus 

WOW!! Macamana? Best x agak2?!!

Xpayah percaya kata2 saya, ce tengok video nih...



video ni memang senyap skit.. ada suara skit je. tapi ada banyak lagi video pasal Score A dekat youtube. Anda boleh search atau taip "Score A Programme".. dan lihatlah sendiri keistimewaan dan kehebatannya.!!

Atau senang cerita, anda boleh layari dan cuba sendiri kehebatan program ini di komputer anda..

Sekali lagi, anda boleh klik di sini www.scorea.com dan cubalah ONLINE DEMO free di sebelah atas kiri web page tersebut dan masukkan Distributor ID saya : aminhebat

ataupun bleh tengok web ni plak. scoreanetwork.com/aminhebat

ataupun call saya 019.223.1675

Untuk kali ini, itu sahaja yang dapat saya kongsikan.. lepas ni saya akan ceritakan pula mengenai kelebihan kepada ibu bapa yang melanggan score A nie...

K.. Ilal Liqaa... Wassalam.

1 comment:

hasif said...

Beri Laluan

awas cicak tokek di sini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails